Klasický kynutý koláček jako od babičky, po upečení bohatě potřený máslem. Vyráběný ručně v naší malé řemeslné pekárně.
Frgál
Král koláčů. Po upečení je bohatě potíráme máslem. Můžete si vybrat z tří klasických náplní: švestková povidla, mák nebo tvaroh s borůvkama.
Koláč a bílým mákem a pekanem
Návrat zapomenuté klasiky. Známá chuť a přece jiná - jemnější, do ořechova.
Koláč s borůvkami a tvarohem
Borůvek není nikdy dost!
Koláč s jahodami, rebarborou a tvarohem
Jahody jedině s rebarborou - dokonalý pár.
Koláč s lesním ovocem a tvarohem
Kyselé ovoce a sladký tvaroh. Protiklady se přitahují.
Makový koláč
Dycky mák! Klasika mezi koláčovými náplněmi nesmí chybět. Už naše prababičky věděly, že jde o superpotravinu.
Makový koláč se švestkama
Šťavnatější verzi makové klasiky nelze odolat.
Moravský (Dvojctihodný)
Když jedna náplň prostě nestačí. Moravská klasika s tvarohem, rozinkami a povidly navrch.
Funguje to i ve veganské verzi! Žádné vejce, mléko nebo máslo v našem těstu nenajdete, a přesto je nadýchané a vláčné.
Veganský koláč s borůvkama a vanilkovo-kokosovým krémem
Borůvky zachrání každý den. A ve veganské verzi navíc zachraňují i zvířátka.
Veganský koláč s jahodami a rebarborou ve vanilkovo-kokosovém krému
Jahody jedině s rebarborou - dokonalý pár. A navíc jim to klape i ve veganské verzi.
Veganský koláč s lesním ovocem a vanilkovo-kokosovým krémem
Kyselé ovoce a sladký vanilkovo-kokosový krém. Protiklady se přitahují.
Veganský koláč s mákem
Dycky mák! Klasika mezi koláčovými náplněmi nesmí chybět ani ve veganské verzi. Tento mák vaříme v kokosovo-sójovém mléce.
Veganský koláč s mákem a švestkama
Šťavnatější verzi makové klasiky nelze odolat ani ve veganské verzi. Tento mák vaříme v kokosovo-sójovém mléce.
Slané kynuté koláčky. Časem získaly originální náplně.
Slaný gurmán
Francií inspirovaná texaská verze českých koláčů? Čeká vás sladěná chuť ovoce, sýrů a kynutého těsta.
Slaný Ital
Česko-texaské Kolaches v italské verzi. Že už je to moc divoká kombinace? Naše kynuté těsto a klasické italské ingredience k sobě naopak krásně pasují.
Slaný klasik
Slané kynuté koláčky. To je česká stopa v Texasu. Jmenují se pořád Kolaches, ale časem získaly originální náplně. My jsme je přivezli zpět do Česka.
Texaský pálivý
Pravý texas v koláčku českého původu - to jsou pálivé čili papričky jalapeños doplněné klobásou a šťavnatou rajčatovou omáčkou. Vše zapečeno sýrem.
Medovník podle klasického ukrajinského receptu s krémem ze zakysané smetany nebo s medem, čokoládou a kyselými višněmi.
Medovník
Klasický ukrajinský recept s krémem ze zakysané smetany s vypečenými medovými pláty. Tato verze je bez vlašských ořechů. Celý dort = cca 1600 g.
Medovník čokoládový
Med a čokoláda je skvělá kombinace. Pro osvěžení přidáváme ještě vrstvu kyselých višní. Ale můžeme je vynechat - stačí říct. Celý dort = cca 1600 g.